Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag met vragen en/of opmerkingen. Hieronder staan de veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen geleverd na ontvangst van betaling. Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een mail met Track & Trace-gegegevens, zodat u uw bestelling gemakkelijk kunt volgen.

Nee, wij leveren geen bestellingen met spoed.

Ja, wij leveren ook op zaterdag.

Na ontvangst van uw bestelling controleren wij uw foto handmatig op kwaliteit, zodat wij zeker weten dat uw foto in orde is. Mocht de kwaliteit niet toereikend zijn dan nemen wij via de mail contact op.

In onze webshop vindt diverse bestelknoppen waarmee u direct terecht komt in onze bestelomgeving. Hierin kunt u in 4 eenvoudige stappen uw bestelling plaatsen. Na het uploaden van uw foto kiest u het materiaal, kleureffect, ophangsysteem en bepaalt u de juiste uitsnede van de foto. Na betaling nemen wij u bestelling direct in productie.

Wij leveren prints op Vurenhout, Larikshout, Berkenplex, Steigerhout, Ayoushout en Fotoblok (bamboe). De eerste vier houtsoorten zijn ook verkrijgbaar met white wash-afwerking . Ayoushout is standaard met white wash-afwerking.

Larikshout en Ayoushout zijn geschikt voor buitengebruik. Wel adviseren wij om de foto onder een afdakje te hangen, zodat u langer van uw foto kunt genieten.

Wij bieden diverse ophangsystemen aan waarmee u zelf uw foto aan de wand kunt bevestigen.

Nee, afhalen is niet mogelijk.

De mogelijkheid bestaat om een ander afleveradres op te geven.

Nee, wij bieden geen white label verzending aan.

Mocht u niet tevreden zijn met het ontvangen product door een beschadiging o.i.d. dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Omdat wij persoonlijke, op maat gemaakt producten aanbieden nemen wij foto’s retour die op basis van smaak

De verzending is gratis.

In principe printen wij geen wit. Hierdoor wordt in lichte delen van uw foto het materiaal goed zichtbaar. Dit geeft een uniek effect en geeft onze prints die bijzondere uitstraling.